default-logo
Mijn werkzaamheden omvatten het hele traject van concept tot en met drukwerkbegeleiding. Uw collectie en briefing inspireren mij tot het maken van een uniek fotografieconcept. Na visualisatie van het concept organiseer ik de fotoshoot, en adviseer ik over casting en lokatie. Ik begeleid en beoordeel aansluitend het hele traject van fotografie, styling, haar & make up en digitale nabewerking. Vervolgens verwerk ik de beelden in diverse grafische ontwerpen, geschikt voor drukwerk of digitale verspreiding. In geval van drukwerk begeleid ik het proces van drukproef tot en met kleurafstemming aan de pers.

Mijn ervaring betreft zowel mode-, interieur- als culinaire fotografie.

Op het gebied van fashion art direction kan ik u de volgende diensten aanbieden:
 • Conceptontwikkeling
 • Casting
 • Locatievoorstellen
 • Art Direction
 • Begeleiding videoproductie
 • Grafische vormgeving
 • Digitale opmaak/dtp
 • Begeleiding lithografie
 • Begeleiding drukwerk
 • Produktie en organisatie
 • Ontwerp van logo’s en labelling
 • Ontwerp van beursstands


  Opdrachtgevers onder andere: Goldbergh, Scotch&Soda, Creenstone, Beaumont, Pointer, Barbara Farber, Bad Boys & Bad Girls, Wehkamp, La Ligna, Oilily, Aphrodisiac Sport, Converse Underwear, Reset